BKM Tønsberg online

Onlinesending fra Jarlsberg konferansesenter.

Siden Norge stengte ned i midten av mars på grunn av Corona-epidemien og begrenset mulighetene for å møtes, har BCC sentralt bygget opp en virtuell forsamling, slik at det kristne budskapet kan komme frem til alle medlemmene.

Med dette som inspirasjon, skapte det et ønske om også å gjøre noe tilsvarende som ivaretar det lokale behovet for BKM Tønsberg. Dermed ble historiens første livesending fra Jarlsberg Konferansesenter arrangert onsdag 29. april. Fra BKM Tønsbergs møtested på Jarlsberg ble det satt i stand en scene, med kameraer og lydoppsett av en håndfull frivillige, for å gjennomføre et online møte over video.

Livesendingen ble innledet med å informere hva som skal skje i BKM Tønsberg framover mot sommeren, med henhold til myndighetenes restriksjoner. Det ble også informert om at årsmøte for 2020 vil foregå online. Det ble holdt trosoppbyggende taler og sanger, og medlemmene fikk mulighet til å sende inn stemningsbilder fra hjemmene, som ble vist på slutten av sendingen for andre å se. Flere slike møter ble holdt frem mot sommeren.

Til tross for at vi ikke kan samles som tidligere, er det mange nettbaserte muligheter vi kan utnytte for å oppnå samhold rundt det kristne felleskapet.