Sensommertur for ungdommen.

/

Den siste helgen i august dro ungdommen fra BCC Tønsberg på tur til Risøya i Grenland. Spente ungdom helt ned til 13-års alderen var klare for en frilufts-helg med fellesskap og trivsel! Til tross for at været ikke var helt med oss, var det duket for ulike aktiviteter, konkurranser og brettspill.

På lørdag kveld samlet vi oss til trosoppbyggelse. Der fikk vi høre om å være et forbilde i alt hva vi sier og gjør. Dette møte ble en skikkelig kick-start på hverdagen og en oppvarming til bibel-prosjektet ungdommen har startet med: «Vær et forbilde.»

Temaet er hentet fra 1. Timoteus 4.12: «La ingen forakte deg for din ungdoms skyld, men vær et forbilde for de troende i tale, i ferd, i kjærlighet, i tro, i renhet!»

På søndag tittet solen endelig frem, teltene ble pakket ned og ungdommen vendte glade og fornøyde hjem igjen med enda sterkere bånd knyttet til hverandre.