Sommeravslutning for barna.

/

Søndag 23. juni var BCC Tønsberg samlet til sommeravslutning for barna på Jarlsberg Konferansesenter. Det hele starter med at barnekoret synger:

«Jeg er liten det er sant, men hva har det å si? Jeg kan bli en soldat for Gud, et lite Jesu sendebud. Når jeg sier nei til onde ting i mitt liv, da kan han bruke meg til sitt.»
Ref: «For jeg er utvalgt til å velsigne på jord, det er mitt oppdrag. Og da, da er jeg hans           soldat!»

Etter sangen starter det opp med postløp for alle barn i alderen 3-12 år.

Postene består av:

1 – Skyte med luftgevær
2 – Få en spiker i flaske med tau rundt livet
3 – Hinderløype
4 – Paradis
5 – Bygge høyest tårn
6 – Skyte dartpiler på ballongvegg
7 – Lage koppetårn i blinde
8 – Bygge duplo etter et bilde

Alle postene har ulik vanskelighetsgrad. Når barna har vært innom alle postene, og fått kryss på hver post kan de levere kartet tilbake i premieboden og motta premie. I tillegg til postløpet er det også kule aktiviteter og to store hoppeslott og fire strikk-trampoliner! Barna smiler, ler og koser seg med alle de morsomme aktivitetene. Det er fantastisk å se hvordan mentorene engasjerer seg og gleder seg sammen med alle de fornøyde barna.

Sommeravslutning for Bible Kids (søndagsskolen) er lagt til selveste Sankthansaften, så unge og eldre har også funnet veien til Jarlsberg denne varme, fine midsommer-kvelden. Kioskene tilbyr mat, is, kaker, sukkerspinn og drikke. Grillene er varme og det grilles pølser, burgere og mye annet godt. Folk sitter tett sammen, praten går og stemningen er god. Kvelden fortsetter med sang, musikk og oppbyggende innslag. Ingen har lyst til å gå hjem, ballspill og lek på gress-sletta fortsetter til solen går ned og vel så det. 

Tusen takk for en ekstra fin sommeravslutning for store og små!